logo
RNTV Live

Se anunță vânt și ploi în toată țara

ploaie-1060×540
Dudau Andreea Valentina

Conform prognozei meteorologice, se prevăd vânt puternic și precipitații în cea mai mare parte a țării până vineri seara. Pentru anumite zone, a fost emis cod galben de avertizare. În zonele montane, viteza vântului poate depăși 90 de kilometri pe oră!

  • Interval de valabilitate: 27 martie, ora 10 – 29 martie, ora 21

În intervalul menționat, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60…70 km/h. Va ploua îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi cantități de apă de 10…15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte.

  • Interval de valabilitate: 27 martie, ora 10 – 27 martie, ora 22

Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.

  • Interval de valabilitate: 27 martie, ora 22 – 28 martie, ora 10

Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor