logo
RNTV Live

Scrima, promovată printre tinerii ploieșteni. Începe concursul de scrimă Cupa “Memorialul Ștefan Moldanschi”

scrima
Erika Stoica

Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, prin secția de Scrimă, va organiza evenimentul „SCRIMA, UN SPORT PENTRU TOȚI”, proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Prahova.

În zilele de 30 septembrie și 1 octombrie, în incinta sălii de sport a prestigioasei Școli Grigore Moisil din Ploiești, se vor desfășura ateliere specializate de inițiere în scrimă, oferind participanților o privire introspectivă în universul și tehnica acestui sport elegant.

De asemenea, evenimentul va găzdui cea de-a șasea ediție a concursului de scrimă, 𝐂𝐮𝐩𝐚 “𝐌𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐚𝐧𝐬𝐜𝐡𝐢”. Această competiție va aduna la start aproximativ 200 de tineri sportivi, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, provenind din România, Moldova, Bulgaria, Serbia și Ungaria.

Toți copiii pasionați de sport, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, sunt invitatți să se alăture acestei festivități. O ocazie rară în care aceștia vor avea privilegiul de a interacționa și a învăța de la două dintre cele mai strălucite figuri ale acestui sport la nivel mondial, ambele fiind campioane olimpice.

Pentru Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, acest eveniment nu reprezintă doar o competiție, ci un pas esențial în promovarea scrimei ca sport accesibil și atrăgător pentru tânăra generație.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor