Echipa de baschet „U18” a clubului a încheiat anul cu o victorie la scor, după ce s-a impus într-o restanţă din etapa a 2-a a Grupei Naţionale, cu 125-45 în faţa celor de la CSM Constanţa.

Partida s-a disputat în Sala Sporturilor Olimpia. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Cristi Trandafir nu şi-au menajat deloc adversarii în special în prima repriză. CSM Petrolul Ploieşti ar fi trebuit să joace în weekend meciul din etapa a 5-a, din deplasare, cu ACS U-BT Cluj-Napoca, însă întâlnirea a fost amânată pentru data de 15 ianuarie 2024, ora 12:00. Următorul meci oficial este însă programat duminică, 7 ianuarie 2024, pe teren propriu, cu CSO Voluntari.

În campionatul U18, sistemul competiţional propune o Grupă Naţională cu 8 echipe, în care se joacă etape săptămânale (tur-retur), plus o Grupă Zonală cu 33 de echipe împărţite în 11 grupe, în care se joacă turnee pentru a se obţine accesul la Turneul Semifinal de 16 echipe. Apoi, în faza semifinală, se vor alcătui 4 grupe de câte 4 formaţii, primele două din fiecare serie urmând să meargă la Turneul Final.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *