Peste 250 de tineri sunt implicati in activitatile de voluntariat ale Asociatiei „Un strop de fericire”. Unul dintre proiectele asociatiei este „Scoala pentru Viata”, un program de dezvoltare personala si invatare prin joc destinat liceenilor si, in mod special, celor din mediul rural.

Asociatia „Un strop de fericire” a luat nastere acum 11 ani si de atunci continua sa creasca, atragand tot mai multi tineri.

Usor, usor, activitatile asociatiei au depasit granitele Ploiestiului si au ajuns si in localitatile din mediul rural. 

Scoală Pentru Viață este un program de dezvoltare personală și educație practică pentru liceeni, care oferă acestora un loc în care ei să facă primii pași în dezvoltarea lor personală și profesională.

„Scoala pentru Viata„ a inceput in octombrie si este deschisa tututor tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani. Acest program dureaza un an. La Școală Pentru Viață liceenii realizează proiecte practice, evenimente si activități educaționale, sociale, sportive, campanii de activism civic sau de mediu, învață cum să facă o prezentare eficienta, să susțină un discurs, să-și planifice un buget, cum să își facă un CV sau pentru ce domeniu profesional este potrivit fiecare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *