Traseele autobuzelor 2 si 32 vor fi extinse, incepand cu 1 septembrie.  Masura a fost luata astfel incat ploiestenii, si nu numai, sa ajunga mai usor din sud in vest, avand inI vedere faptul ca pasagerii nu vor mai schimba autobuzele in centru.  Extinderea a fost  realizata la cererea Prefecturii Prahova in urma mutarii Serviciului public comunitar regim premise de conducere si inmatriculari ale vehiculelor la Prahova Value Centre.

Traseul autobuzului 32 va fi suplimentat cu doua statii,  iar ruta autobuzului 2 va primi statii suplimentare la Prahova Value Centre.  

Prelungirea acestor trasee a fost realizata si pentru a înlocui statiile autobuzului 1D din zonă. Acestea nu vor mai circula pe traseul respectiv. Conducerea TCE a luat decizia să scoată autobuzele 1D de pe aceasta ruta intrucat trei mașini au suferit avarii din cauza stâlpilor de la intrarea în complexul commercial, nefiind spațiu suficient de manevră.

Traseul prelungit al autobuzului 32 va fi efectuat doar de luni pana vineri, iar in zilele de sambata si duminica va circula traseul 32 scurt, pana la Halele Centrale.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *