logo
RNTV Live

Schimbare de circumstanțe în cazul accidentului din Ilfov: Polițistul pensionar care a provocat decesul unei femei în ziua ei nu avea în sânge substanțe narcotice

politia-nu-treceti
Iorgu Theo

Au fost obținute rezultatele analizelor de sânge pentru fostul polițist Constantin Păun, un colonel în rezervă, implicat în accidentul mortal din orașul Popești-Leordeni, în care o femeie a decedat. Inițial, se presupunea că el se afla sub influența alcoolului și a drogurilor când a condus. Surse judiciare afirmă că rezultatele testelor de consum de droguri sunt negative. Fostul polițist a consumat un medicament care a fost detectat inițial de aparatul de testare pentru droguri.

Cu toate acestea, colonelul în rezervă continuă să fie acuzat de conducere sub influența alcoolului. Miercuri, Tribunalul Ilfov a hotărât menținerea acestuia în detenție preventivă.

Miercuri, Constantin Păun a comparut în fața instanței, unde a contestat hotărârea Judecătoriei Cornetu din data de 3 septembrie, prin care fusese plasat în detenție preventivă. El a solicitat eliberarea sa, însă judecătorii au respins cererea și au menținut hotărârea inițială a Judecătoriei.

Mai multe informații găsiți aici.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor