logo
RNTV Live

Ploieştenii îşi doresc să intrăm în scenariul roşu? ATI nu are locuri/ FOTO

aglomeratie-5
Mihai Constantinescu

Ploieştenii îşi doresc să intrăm în scenariul roşu? Probabil că da, dacă ar fi să ne luam după imaginile surprinse de către o ploieşteancă într-un tramvaiu ce circulă pe traseul 101.

Aceasta susţine că în mijlocul de transport distanţarea socială este doar o legendă, ca să nu mai punem la socoteală că unii nici nu poartă masca astfel încât să acopere nasul şi gura. Situaţia este cu totul de neînţeles mai ales că tramvaiele circulă cu frecvenţă foarte mare aşa că timpul de aşteptare este mai mult decât de bun simţ.

” Unde ne grăbim în pandemia asta nenorocită? Am auzit că la ATI nu sunt locuri pentru bolnavii COVID. Ne facem rău cu mâna noastră. Sunt lucruri elementare pe care toţi le putem pune în aplicare că să nu luăm şi să nu transmitem virusul. Nu o să mai merg cu transportul în comun”, a tras un semnal de alarmă ploieşteanca.

Potrivit ultimelor date transmise de către autorităţi, rata de infectare cu COVID-19 în Ploieşti este de 3.94%, la un pas de scenariul roşu

Ieri, la ATI nu era raportat niciun loc liber pentru bolnavii infectaţi cu coronavirus.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sfasiat-de-animalul-salbatic/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/s-a-spanzurat-in-casa/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/toti-soferii-trebuie-sa-stie…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor