logo
RNTV Live

Scandalul corupției se extinde. Primarul din Păulești, în vizorul procurorilor

sandu_tudor
rnews

În timp ce anchetatorii din Prahova continuă cercetările în dosarul de corupție în care este vizat primarul comunei Bălțești, Radu Ion, un nou scandal pare să izbucnească în comuna Paulești. Aici, aceleași societăți implicate în lucrările de la Bălțești au obținut contracte, stârnind suspiciuni puternice de corupție și fraudă, potrivit phonline.ro.

Sursele noastre au dezvăluit că mai mulți administratori ai acestor firme pregătesc denunțuri împotriva primarului din Paulești, Sandu Tudor, acuzându-l de implicare în acte de corupție și complicitate la fraudarea fondurilor publice.

Firmele implicate sunt Ramarom Forest SRL, Admina Intercons SRL, Adingeo Cons 2019 SRL și Instalații Fluid Construct SRL, potrivit sursei citate.

Cu retinerea primarului Radu Ion din Bălțești pentru acuzații grave, atenția anchetatorilor s-a îndreptat acum și spre activitățile desfășurate de aceleași societăți de construcții în comuna Paulești și nu numai.

Se pare că practicile ilegale în privința contractelor publice nu se opresc la granițele unei singure comune, ci se extind și afectează mai multe zone din județ.

Potrivit acelorași surse, investigațiile în aceste cazuri vor demonstra existența unei rețele de complicitate între autoritățile locale și firmele de construcții, care au beneficiat de contracte frauduloase în detrimentul intereselor publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor