Într-o investigație de amploare demarată de echipa phonline.ro, au fost dezvăluite practicile suspecte de atribuire a contractelor publice la Primăria Pauleşti, iar firmele implicate au ajuns să-l denunțe pe primarul Sandu Tudor (PNL).

Conform informațiilor obținute exclusiv de la surse de încredere, firma SC ADINGEO CONS 2019 SRL se află în centrul acestui scandal, având contracte în valoare de peste 1.000.000 lei (aproximativ 250.000 euro) atribuite de administrația condusă de Sandu Tudor. Printre aceste contracte se numără:

  1. Un contract în valoare de 163.231,14 lei pentru reparații în sistemul de alimentare cu apă în zona cantonului.
  2. Un contract de 476.000 lei pentru construcția rețelei de canalizare pe DS 1058 – STR. Penes Curcanul.
  3. Un contract de 424.577,64 lei pentru proiectarea și execuția rețelei de alimentare cu apă pentru locuințele din Paulești.

Anchetatorii sunt deja pe urmele acestor contracte și vor stabili dacă procedurile legale au fost respectate în atribuirea lor, dacă lucrările s-au realizat conform specificațiilor și dacă valorile contractelor corespund cu sumele efectiv cheltuite, potrivit sursei citate.

Cu această investigație în desfășurare, phonline.ro promite să dezvăluie întregul tablou al contractelor publice controversate atribuite în timpul mandatului primarului Sandu Tudor, continuând să ofere informații esențiale despre implicarea firmelor în presupusele ilegalități comise în administrarea fondurilor publice în comuna Paulești. Episodul următor va aduce în prim-plan contractele atribuite direct unei alte societăți, SC ROMAROM FOREST SRL.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *