Featured Video Play Icon

A fost scandal in toata regula in noaptea de duminica spre luni, pe o strada din comuna prahoveana Sangeru. Totul dupa ce un barbat a refuzat sa fie dus acasa cu masina, de catre mai multi consateni. Reactia omului i-a infuriat pe acestia atat de tare, incat i-au daramat cu o duba gardul locuintei, l-a lovit cu autotusmul si l-au batut zdravan. De fata erau si alti membri ai familiei, dar si vecini. In urma scandalului, cei trei barbati au fost retinuti. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii, care va pot afecta emotional.

Sunt primele momente scurse dupa ce o duba intra in curtea barbatului de 38 de ani din comuna prahoveana Sangeru. Acesta se intorcea inspre casa, cand mai multi consateni s-au oprit in dreptul sau si s-au oferit sa il duca acasa, dar acesta a refuzat. La scurt timp strada pe care locuieste barbatul a devenit un camp de lupta.

In momentul in care duba a daramat portile casei, barbatul a fost lovit cu vehiculul, si s-a ales cu rani serioase. Alti doi membri ai familiei s-au numarat si ei printre victime.

Cei trei agresori, cu varste cuprinse intre 38 si 46 de ani au fost dusi la audieri, pentru a explica faptele lor.

Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar ce vizeaza infractiunile de distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice, violare de domiciliu, amenintare si loviri sau alte violente.

By Costin