În miez de noapte, scandal din cauza drogurilor: un tânăr, fiu de procuror DIICOT și-a împușcat rivalul!

În Constanța, un tânăr a fost înjunghiat, iar altul împucat. Motivul a fost consumul de droguri și de alcool! Băiatul înjunghiat cu o sticlă spartă în spate este fiul unei foste procuroare DIICOT. După incident, băiatul a scos pistolul și și-a împușcat agresorul în cap, gât și piept!

Incidentul a avut loc în cartierul Tomis Nord din Contanța în miezul nopții. Mai mulți tineri se aflau afară când cei doi băieți au început să se certe. Conflictul ar fi izbucnit pe fondul consumului de droguri și alcool.

Băiatul fostei procuroare, în vârstă de 16 de ani, a fost înjunghiat cu o sticlă pe care agresorul (22 de ani) a spart-o înainte. Victima a ripostat cu un pistol de tip airsoft și l-a nimerit pe agresor în cap, gât și piept.

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și vătămare corporală. La fața locului nu a fst găsit pistolul. Cei doi băieți au fost transportat la spital, unde minorul a fost operat pentru că fusese înjunghiat în zona plămânului.

Surse din anchetă spun că adolescentul este fiul unei procuroare DIICOT care s-a pensionat recent. Băiatul ar fi fost de mai multe ori găsit cu droguri asupra lui. Cei doi tineri au refuzat să spună motivul pentru care s-au luat la bătaie. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *