logo
RNTV Live

SCANDAL OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ

Costin

Sase persoane au fost ranite in urma unui intreg scandal iscat, duminica, in Dambovita. Incaierarea a fost oprita numai dupa ce politistii au tras mai multe focuri de avertisment, in plan vertical.

Conflictul, în cadrul căruia au fost folosite și obiecte contondente, s-a iscat în localitatea Bălteni, între mai multe persoane. Sesizați, polițiștii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sprijiniți de jandarmi, s-au deplasat imediat la fața locului.

În urma intervenției, au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănită nicio persoană.

În  urma conflictului, șase persoane cu vârste cuprinse între 40 și 54 de ani au fost rănite, iar o altă persoană a fost evaluată medical la fața locului.

Polițiștii din Dâmbovița efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor