logo
RNTV Live

SCANDAL LA PENITENCIARUL PLOIEȘTI

Costin

Incident grav petrecut în Penitenciarul din Ploiești. Un deținut de 38 de ani ar fi fost rănit de către un alt deținut în urma unui joc de tenis. Potrivit IPJ Prahova, acesta ar fi suferit o rană la cap, dar ar fi refuzat transportul la spital și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Din comunicatul emis de către polițiștii prahoveni reiese că victima nu ar fi dorit să depună plângere penală împotriva agresorului. Rudele bărbatului agresat în penitenciar au ajuns la poarta închisorii, revoltate de faptul că acesta nu este transportat la o unitate medicală. În plus, ei susțin că rănile suferite au fost mult mai grave.

Potrivit soției bărbatului agresat, acesta urma să fie transferat la Penitenciarul Rahova, tocmai de aceea soția a blocat poarta penitenciarului în încercarea de a opri duba să iasă. Si tot apropiații bărbatului rănit mai spun că, în urmă cu câteva săptămâni acesta ar fi fost transferat de la o altă secție a penitenciarului pe motiv că deținea o sticlă cu parfum, adusă din unitatea de detenție în care fusese încarcerat anterior.

Surse apropiate anchetei spun că că familia se teme ca bărbatul să fie transferat la Penitenciarul Rahova pentru că în trecut ar mai fi fost închis aici și ar fi avut un conflict cu membrii unui clan. Polițiștii prahoveni au deschis în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. In plus, au dat si noua amenzi pentru scandalul iscat in fata inchisorii.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor