O noua sedinta de Consiliu Local a avut loc la Ploiesti, dupa ce prima dezbatere a fost anulata din lipsa de cvorum. Liberalii au solicitat reprezentantilor Primariei Ploiesti sa prezinte in 24 de ore toate datoriile municipalitatii catre diversi furnizori.  Alesii au votat repartizarea fondurilor pentru plata insotitorilor persoanelor cu handicap.

Discuții aprinse în ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești.  Proiectul de rectificare a bugetului CSM Ploiesti, aprobat de aleșii locali, a dat naștere unor dezbateri între consilieri din cauza modului în care a fost fundamentată propunerea făcută de reprezentanții clubului sportiv.

Vorbim despre o rectificare în interiorul bugetului CSM necesară pentru ridicarea sechestrului pus de un executor judecătoresc pe mai multe microbuze ale clubului. Nici rectificarea bugetului Municipiului Ploiești nu a fost lipsită de discuții. Consilierii liberali au propus un amendament prin care au modificat proiectul de hotărâre. Aleșii au repartizat fonduri pentru plata însoțitorilor persoanelor cu handicap, iar restul sumelor au fost puse în fondul de rezervă al Primăriei, până în momentul în care Primăria Ploiești va transmite situația datoriilor către furnizori.  Liberalii au cerut în termen de 24 de ore, Primăria Ploiesti să prezinte în scris o situație detaliată a datoriilor municipalității.  

Consilierii doresc prezentarea atât a penalităților de întârziere pentru neplata la termen a ratelor si dobânzilor la credite, dar  si a datoriilor către diversi operatori.
Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 17 voturi, două abțineri și patru voturi împotrivă.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *