Familia Clonda, jignită după ce Tavi a lansat o piesă de Crăciun: „Sunteți niște milogi!”.

Tavi Clonda a lansat recent o piesă de Crăciun cu fiicele sale. El este un tătic foarte fericit, extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația celor două fetițe și profită la maxim de fiecare moment petrecut în familie, a lansat și o piesă de Crăciun împreună fiicele sale, Iris și Victoria. Din păcate, internauții nu sunt la fel de încântați și l-au criticat pe cântăreț.

Împreună cu Gabriela Cristea, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc: cei doi au împreună două fete, pe Iris și Victoria.

Tavi Clonda s-a gândit să marcheze acest moment important din an și a scos prima piesă cu fiicele sale. În clipul piesei, apar toți patru în jurul bradului: „Săptămâna aceasta, fetițele vor merge pentru prima oară într-un studio profesionist, să înregistreze alături de mine piesa pentru sărbători! Abia aștept!”, spunea artistul.

Din păcate, comentariile răutăcioase nu au lipsit nici de această dată: „Sunteți varză, sunteți cea mai comercială familie, cei mai milogi și cei mai înecați după bani. Voi nu vedeți că vă faceți de rușine”, „Fata cea mare a mai văzut ceai în viața ei ? Nu le explică nimeni înainte cum trebuie să decurgă treburile după ce încep filmările ? Eu văd niște părinți rușinați de comportametul acestor fete”, „Da de ce vă bâțâiți de parcă ați avea un handicap? Mie mi-a curs o lacrimă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *