logo
RNTV Live

Șase mașini au fost distruse într-un incendiu izbucnit la un service auto/FOTO

inc-svsv-1024×768-1
Dudau Andreea Valentina

Șase mașini au fost distruse vineri într-un incendiu izbucnit la un service auto din municipiul Brăila/Alte trei mașini au suferit avarii parțiale, iar pompierii au reușit să salveze cinci vehicule!

Incendiul a izbucnit în curtea unui service auto situat pe Șoseaua Focșani din municipiul Brăila și s-a extins la mai multe autoturisme din apropiere.

“Personalul de la locul de muncă (patru persoane) s-a autoevacuat. Nu au fost victime. La locul intervenției au ajuns și două ambulanțe ale SAJ Brăila. Echipaje ale IPJ Brăila au restricționat și dirijat traficul auto în zonă, iar echipaje ale IJJ Brăila au limitat accesul populației în zona de intervenție și au menținut ordinea publică. Au fost afectate nouă autoturisme, dintre care șase au ars în totalitate și trei parțial. Alimentarea cu energie electrică și gaze naturale a fost întreruptă în zonă pentru evitarea pericolelor”, a precizat ISU Brăila.

Pompierii au reușit să salveze cinci autoturisme aflate în interiorul service-ului auto, precum și bunurile din interior.

“A fost afectată o hală de circa 50 mp și gardul din tablă. Hala principală a service-ului, în care se aflau cinci autoturisme și bunurile din interior, a fost protejată și salvată. La ora 13.00 incendiul a fost lichidat. Se lucrează pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului și evaluarea pagubelor”, a mai transmis ISU Brăila.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor