Sursă foto: CSM Ploiești

Sportivele din secția de gimnastică ritmică a CSM Ploiești se află în aceste zile la Turneul Internațional „Cupa Irina Deleanu” – Ediția a 22-a și la Campionatul Național de Junioare și Senioare, evenimente ce au loc în Sala Polivalentă din București.

În prima zi de concurs, dedicată sportivelor mai tinere, fetele antrenate de Simona Puiu au reușit să câștige 7 medalii la „Cupa Irina Deleanu” – una de aur, trei de argint și trei de bronz.

Performanțele au fost următoarele:

La categoria Prejunioare (2011):

  • Ingrid Gavril a obținut locul 1 la panglică, cu un punctaj de 20.233, și locul al 2-lea la măciuci, cu 21.583 de puncte.
  • Delia Stroe a ocupat locul al 3-lea atât la minge, cu 19.833 de puncte, cât și la măciuci, cu 20.600 de puncte.

La categoria Prejunioare (2012):

  • Ștefania Puiu a obținut locul al 3-lea la măciuci, cu un punctaj de 22.333 de puncte.

La categoria Copii (2015):

  • Teodora Avramescu a ocupat locul al 2-lea la exercițiul fără obiect, cu 18.017 puncte, și la cerc, cu 17.867 de puncte.

Astăzi este ziua de acomodare pentru sportivele de la categoriile junioare și senioare, iar începând de mâine va avea loc competiția propriu-zisă.

CSM Ploiești va fi reprezentat de Sabina Enache și Anisia Drăgan la categoria senioare, atât la individual, cât și în competiția pe echipe, și de Elena Murărescu la categoria junioare.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *