Saptamana verde inseamna cunostere pentru elevii care iau parte la acest program. Asa se face ca dascalii aleg cele mai interesante activitati, pentru a-i surprinde pe invatacei. S-a intamplat astfel si in cazul elevilor Școlii Gimnaziale din Cocoraștii Colț. Cei mici au vazut pentru prima oara ce se petrece in spatele camerelor de luat vederi, chiar dintr-un platou de televiziune. Cei mai curajosi au ocupat un loc la desk-ul stirilor, pentru a intelege ce inseamna meseria de prezentator tv, dar si de reporter.

Saptamana verde a fost un prilej bun pentru elevii Școlii Gimnaziale din Cocoraștii Colț, sa faca o vizita intr-un platou de televiziune. Micii oaspeti au ramas surprinsi, de cum au trecut pragul studiourilor.   

Pe langa faptul ca au putut sa vada cu ochii lor, de cealalta parte a ecranului, cum se realizeaza o emisiune, si ce presupune munca de prezentator, elevii au analizat indeaproape si apartatura din regia tehnica. Cei mai indrazneti s-au asezat plin de entziasm la pupitrul stirilor.

Repoterii nostri le-au propus oaspetilor sa le ia locul, si astfel au fost chiar ei cei intervievati.

Dupa ce au incheiat incursiunea in lumea teleziuniunii cei mici au strigat intr-un glas, bucurosi, ca aceasta experienta a fost una pe cinste.  

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *