logo
RNTV Live

,,Săptămâna verde” a fost aprobată în școli

38F3B00A-370D-4EDF-ABC1-92C2D83AC142
Tudor Teodora

Conform Ministerului Educației, metodologia de organizarea a Programului „Săptămâna verde” a fost aprobată. Participarea la acest program este obligatorie, atât pentru copii și elevi, cât și pentru profesori. Activitățile pot fi desfășurate atât în interiorul școlii, cât și în afara acesteia, dar trebuie să se respecte prevederile legale cu privire la siguranța copiilor pe durata activității. 

Regulile au fost stabilite cu 3 săptămâni înainte de a începe perioada în care școlile pot desfășura activitățile specifice programului. 

Programul național Școala altfel” și Programul Săptămâna verde se desfășoară în perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, în interval de câte 5 zile lucrătoare, a căror planificarea este stabilită de unitățile de învățământ. 

„Directorul unităţii de învăţământ în colaborare cu echipa coordonatoare monitorizează prezenţa antepreșcolarilor/preșcolarilor/elevilor şi a cadrelor didactice la activităţile programului „Săptămâna verde”. Activităţile educative aprobate se înscriu în condica de prezenţă a cadrelor didactice, absenţele antepreșcolarilor/preșcolarilor/elevilor se înscriu în mod corespunzător în catalog”, potrivit articolului 21 din document.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Regulamentul pentru “Săptămâna verde” în școli a fost aprobat. Ce trebuie să facă profesorii și elevii în perioada pe care școala o alege

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor