Săptămâna Teatrului Tânăr, ediție aniversară, va avea loc între 14 și 21 octombrie la Teatrul „George Ciprian” Buzău. Este cea de-a zecea editie, biletele fiind deja puse in vanzare. Vor fi spectacole cu tematici de actualitate dar și povesti din spatele cortinei.

La Săptămâna Teatrului Tânăr sunt așteptați peste 70 de creatori care vor urca pe scena Teatrului „George Ciprian”. Programul include o selecție de spectacole dintre cele mai apreciate din stagiunea curentă, de la reprezentații care abordează tematici de actualitate până la povești din spatele cortinei, despre culisele actorilor. 

Anul acesta, spectatorii se vor bucura de un maraton de opt zile în care vor viziona producții provenind de la Teatrul Excelsior, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, Teatrul Roșu. Acestora li se adaugă două spectacole inedite, prezentate de trupa de copii de la Palatul Național al Copiilor Buzău. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul „George Ciprian”, cu spectacolul „8 tați” de Tina Müller, producție a Teatrului de Stat Constanța.  

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *