logo
RNTV Live

Săptămână plină cu surprize pentru iubitorii de teatru din Ploiești

384469688_122102199596056892_6645173590585943989_n
Ștefan Petre

Săptămâna aceasta marchează, la Teatrul „Toma Caragiu”, o serie de evenimente speciale, sub numele de „Zilele Teatrului de Revistă”. Se celebrează atât tradiția teatrului de revistă, cât și inovațiile din acest domeniu. Publicul ploieștean se va bucura de patru zile de spectacole pline de culoare, coregrafii impresionante și momente amuzante, cu fiecare reprezentație aducând în centrul atenției artiști talentați și povești captivante.

  • Primul eveniment, intitulat “DACII ȘI ROMÂNII.RO”, va avea loc joi, 19 octombrie, la ora 18:30, la sala Teatrului “Toma Caragiu”. Acest spectacol este pus în scenă de Teatrul “Alexandru Davila” Pitești și va fi găzduit de Anca Țurcașiu și Andrei Duban, alături de peste 50 de artiști din Teatrul “Alexandru Davila” Pitești. Spectacolul oferă o combinație armonioasă de umor, muzică și dans, iar spectatorii vor putea fredona melodii îndrăgite și vor fi martorii unui dialog inedit dintre Traian și Decebal.
  • În ziua următoare, vineri, 20 octombrie, la ora 18:30, ploieștenii vor putea asista la spectacolul “ZARAZA”, pus în scenă de Răzvan Mazilu la Teatrul “Toma Caragiu”. Acest spectacol reprezintă un tribut adus unei epoci mitice care a adus un echilibru între Paris și Bucureștiul interbelic. Cu atmosfera sa fascinantă, acest timp a fost un moment de strălucire și mister.
  • Sâmbătă, 21 octombrie, la ora 18:30, spectacolul “FEMEIA, ETERNA POVESTE” de la Teatrul “Stela Popescu” București îi va transporta pe spectatori în Bucureștiul de altădată, oferind momente muzicale inspirate din perioada interbelică și o intrigă polițistă.
  • Duminică, 22 octombrie, la ora 18:30, spectacolul “LA VITA E BELLA” va constitui un regal muzical în inima Italiei, oferind un tribut bucuriei de a trăi. Melodii celebre din Italia vor fi interpretate de artiști talentați și vor aduce un strop de pasiune și romantism în inimile spectatorilor.
  • Pentru cei mai mici spectatori, se pregătește spectacolul “ALI BABA ȘI CEI 40 DE HOȚI”, care va avea loc duminică, 22 octombrie, la orele 10:30 și 12:00, la sala Teatrului de Animație Imaginario. Acesta le va permite copiilor să fie parte din aventurile lui Ali Baba și să exploreze lumea magică a poveștilor din “1001 de nopți”.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, în secțiunea „Program spectacole”.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor