La cina Gridiron Club, sâmbătă, Joe Biden a adresat câteva remarci critice despre sănătatea mintală a fostului președinte Donald Trump, folosind glume!

La cina Gridiron Club din Washington, sâmbătă, președintele american Joe Biden a făcut remarci pline de umor cu privire la fostul președinte Donald Trump, ridicând întrebări despre sănătatea mintală a acestuia. Acest eveniment este o tradiție în Washington începută în anii 1880 și reprezintă o ocazie pentru politicieni și jurnaliști să schimbe glume într-un cadru oficial.

Apariția lui Biden la această cină a fost prima la care a participat un președinte în persoană de la prezența lui Trump în 2018. Biden, în vârstă de 81 de ani, recent câștigător al nominalizării Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din acest an, se pregătește să se confrunte cu Trump, în vârstă de 77 de ani, într-o revanșă în noiembrie.

În timpul discursului său, Biden a glumit despre vârsta și starea de sănătate mintală a lui Trump, afirmând că unul dintre candidați este „prea bătrân și incapabil mintal pentru a fi președinte”, în timp ce celălalt este el însuși.

Trump nu a răspuns încă la aceste remarci. În trecut, acesta a pus sub semnul întrebării capacitatea mintală a lui Biden de a fi președinte.

Biden a subliniat și importanța presei, afirmând că aceasta nu este „inamicul poporului”, în contrast cu atitudinea lui Trump față de mass-media.

Evenimentul a inclus și alte momente de umor și interacțiune între politicieni și jurnaliști, cu glume și aluzii la evenimentele politice recente. Nu sunt permise fotografii în timpul cinei, iar participanții sunt încurajați să nu posteze pe rețelele de socializare până la încheierea evenimentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *