Foto: Salvamont Romania

Cu ocazia Zilei Serviciului de Telecomunicații Speciale, Salvamont România le transmite mulțumiri celor care lucrează în cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale

Dragi colegi, cu ocazia Zilei Serviciului de Telecomunicații Speciale, vă rugăm să primiți mulțumirile salvamontiștilor români pentru întreaga dumneavoastră activitate, pentru conlucrarea de excepție și sprijinul deosebit acordat activității de salvare montană. – transmite președintele Prof. Sabin Cornoiu

Rezolvarea accidentelor montane depinde, în toate etapele sale, de gestionarea fluxului de informații, inclusiv recepționare, analiză și redirecționare. În aceste momente, profesionalismul personalului din cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale devine esențial, iar rezultatele eforturilor lor, alături de contribuția salvamontiștilor, a personalului medical de pe ambulanțele SMURD și SAJ, precum și a echipajelor elicopterelor SMURD, se reflectă în succesul a mii de intervenții anuale în domeniul montan.

Președintele adaugă în final:

Respectăm și apreciem la superlativ activitatea Serviciului de Telecomunicații Speciale, activitate într-o continuă evoluție, impusă de permanenta creștere numerică a situațiilor de urgență și de o cazuistică extrem de diversificată.

Profesionalismul de care dau dovadă cei implicați în recepționarea și gestionarea apelurilor de urgență, precum și al celor care asigură funcționarea la cei mai buni parametri a echipamentelor de radiocomunicații, fac din instituția dumneavoastră, un etalon de calitate în rândul serviciilor aflate în slujba cetățeanului. La mulți ani, respect și mulțumiri din partea Salvamont România !

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *