logo
RNTV Live

Saci umpluți cu canabis au fost găsiți în locuințele unor traficanți de droguri din Maramureș. Trei bărbați au fost arestați preventiv

PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPTI4YWY2OTU0YTI5M2E1YWM4MjUxMzhiOWM5NjBjZDQx.thumb
Constantin Corina

Trei indivizi din Maramureș au fost plasați în arest preventiv în urma descoperirii unor cantități semnificative de canabis în locuințele lor, conform informațiilor furnizate de poliție.

Sâmbătă, doi dintre suspecți au fost surprinși în flagrant într-un apartament închiriat din Maramureș, având asupra lor 700 de grame de canabis, pe care intenționau să îl comercializeze. Conform unui comunicat de presă emis de DIICOT, aceștia sunt acuzați că, în perioada cuprinsă între mai și decembrie 2023, au fost implicați în achiziționarea, deținerea, intermedierea sau comercializarea directă a cristalului (3-CMC, o substanță drog de mare risc) și a canabisului (drog de risc). Anchetele arată că în aceeași perioadă, al treilea suspect ar fi procurat atât droguri de risc (peste 200 de grame de canabis) de la primii doi, cât și droguri de mare risc (aproximativ 500 de grame de cristal), având intenția de a vinde aceste substanțe stupefiante mai departe, inclusiv unui număr semnificativ de clienți minori.

În urma flagrantului de sâmbătă, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare. În locuințele suspecților, autoritățile au descoperit saci întregi, plini cu canabis, totalizând 53 de kilograme, conform informațiilor furnizate de anchetatori. În una dintre locuințe, drogurile erau ascunse după o canapea. După audieri, suspecții au fost reținuți inițial pentru 24 de ore, iar ulterior au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

După interogatorii, suspecții au fost reținuți inițial pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, în următoarea zi, aceștia au fost arestați preventiv sub acuzația de trafic de droguri de risc și mare risc.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor