logo
RNTV Live

” Să-i ferească Sfântu’ să ne pună bețe-n roate la construcția spitalului! Mă detonez! ” Interviu cu Bogdan Nica, consilier la primarului Adrian Dobre

Bogdan Nica, despre viitorul Spital Municipal
Luiza Toboc

Medicul Bogdan Nica, totodată consilier al primarului Adrian Dobre, a vorbit, în studioul republikanews, despre motivele care au generat situații fără precedent la nivel de Ploiești.

De la finanțări pierdute, la investiții neexecutate cum trebuie, până la servicii în colaps și un sport local, pe butuci.

Medicul Nica a explicat punct cu punct de ce s-a ajuns în această situație și cine sunt adevărații responsabili.

Lupta politică, potrivit spuselor lui Bogdan Nica, este una care a dus la tot acest haos. Ce trebuie făcut? “Îngropată securea războiului și conclucrarea în interesul ploieșteanului!” este de părere consilierul primarului Dobre.

Bogdan NIca a vorbit și despre viitorul Spital Municipal. A prezentat documente și a explicat toți pașii care trebuie parcurși pentru realizarea acestui obiectiv.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor