logo
RNTV Live

„S-a dus bou și s-a întors vacă”, în varianta unor hoți neinspirați

Decizie şocantă a celui mai mare crescător de vaci din ţară. Vezi ce a făcut după ce PRAHOVENII au refuzat salariul oferit în valoare de 2 500 de lei
Erika Stoica

Toată lumea cunoaște expresia „s-a dus bou și s-a întors vacă”. Trei bărbati din Lipănești au învațat pe pielea lor ce înseamna această zicală după ce au furat din comuna de baștină, de la un alt bărbat, cinci bovine.

Furtul s-a dat noaptea, numai că, la lumina zilei, după ce furtul a fost denunțat, pentru polițiștii care s-au ocupat de cercetarea faptei a fost doar o chestiune de timp pană să dea de urma faptașilor. Asa că,hoții sunt acum infractori cu acte în regulă și vor raspunde pentru faptele lor.

Cei trei bărbați cu vârstele de 41, 42 și 43 de ani din comuna Lipanești au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar față de cel de 43 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsură controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cele 5 bovine în valoare de aproximativ 40.000 de lei au fost recuperate și înapoiate proprietarului.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor