Featured Video Play Icon

Astazi a avut loc proba scrisa a concursului de titularizare in invatamantul preuniversitar. In Prahova, candidatii au fost impartiti in patru centre de examen. Primele rezultate se vor comunica pe 23 iulie, iar contestatiile se pot depune in aceeasi zi si in data de 24 iulie.

Concursul naţional de ocupare a posturilor didactice din unitățile de învăţământ preuniversitar constă în susținerea unei inspecții speciale la clasă sau a unei probe practice și a unei probe scrise. Candidații au susținut-o astăzi pe cea scrisă. În Prahova examenul, care a durat patru ore, s-a dat în patru centre. Din cei aproximativ 1000 de candidați înscriși în Prahova, au lipsit de la examen 163.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat titularizării în data de 31 iulie. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 6 august.

By Costin