Ron Cephas Jones a murit la vârsta de 66 de ani. Acesta a fost cel mai bine cunoscut pentru serialul This Is Us – rolul său de tată pierdut de mult, care găsește răscumpărarea i-a adus două premii Emmy.

Jones a avut o „problemă pulmonară de lungă durată”, a declarat managerul său pentru magazinele din SUA. El a avut un transplant dublu de plămâni în 2020, potrivit rapoartelor presei.

„Bunătatea și inima lui au fost simțite de oricine a avut norocul să-l cunoască”, a spus managerul său.

Dragostea lui Jones pentru scenă „a fost prezentă de-a lungul întregii sale cariere, inclusiv recenta sa interpretare nominalizată la Tony și câștigătoare a premiului Drama Desk pentru rolul său din Clyde’s on Broadway”, se mai spune în comunicat.

Actrița, câștigătoare a premiului Oscar, Octavia Spencer, care a jucat alături de Jones în serialul Truth Be Told, a scris pe instagram că i s-a „frânt inima” când a auzit.

„Ron a fost un actor incredibil de talentat și, cel mai important, o ființă umană minunată. Fiecare zi de filmare cu Ron a fost o zi bună.”, a spus Spencer.

„Viața a imitat arta astăzi și unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-a văzut vreodată lumea nu mai este printre noi”, a scris William Hill, fiul personajului lui Jones în This Is US .

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *