logo
RNTV Live

,,România plantează pentru mâine” la Câmpulung! Plantarea are loc pe 6 aprilie

actiune de plantare
Constantin Corina

Act for Tomorrow și Primăria Câmpulung vă invită la cel mai amplu eveniment de plantare din municipiul Câmpulung!

Împreună cu Primăria Câmpulung, organizația își propune să construiască un oraș mai verde, plantând câte un copac pentru fiecare locuitor. Aceasta este misiunea echipei și a administrației publice locale în următorii ani.

Este cea mai amplă campanie de acest fel desfășurată vreodată în oraș, având ca principal obiectiv construirea unui oraș mai verde, în care oamenii să se poată bucura de natură, biodiversitate și mai mult aer curat.

Evenimentul face parte din programul de împăduriri „România plantează pentru mine”, inițiat de OMV Petrom.

Așadar, dacă ești din Câmpulung sau vrei să faci o schimbare reală, vino să plantezi, sâmbătă, 6 aprilie. Completează formularul din acest linkul pentru a te înscrie.

În acest an, se va planta în mai multe cartiere din municipiu, contribuind astfel la înfrumusețarea peisajului urban al acestui loc încărcat de istorie, în cadrul campaniei – „Plantăm Oxigen pentru Câmpulung”.

Este un demers ambițios, care va aduce beneficii importante pentru sănătatea fizică și emoțională a locuitorilor. 30.000 de arbori și arbuști vor fi plantați în decurs de un an.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor