logo
RNTV Live

România a obținut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj

download
Constantin Corina


România a câștigat medalia de aur la canotaj! Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc au obținut, sâmbătă, locul întâi în proba de dublu vâsle feminin, categorie ușoară

Cele două românce au încheiat proba cu timpul de 07:29.63. Echipajul din Grecia a ocupat locul doi, cu timpul de 07:31.94, în timp ce Italia s-a clasat pe locul trei, cu timpul de 07:33.73. În aceeași zi, echipajul de patru rame feminin, alcătuit din Mădălina Bereş, Maria Lehaci, Magdalena Rusu și Amalia Bereş, a câștigat medalia de argint.

La proba de patru vâsle masculin, echipajul format din Cristian Nicoară, Bogdan Baitoc, Florin Horodişteanu și Ioan Prundeanu a ocupat locul 5. În ceea ce privește proba de patru vâsle feminin, echipajul compus din Mariana Dumitru, Emanuela Ciotău, Alexandra Ungureanu și Mădălina Moroşan s-a clasat pe locul șase.

În altă competiție, echipajul de 8+1 masculin, alcătuit din Mihăiţă Ţigănescu, Ciprian Tudosă, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu, a câștigat medalia de bronz. România a încheiat proba cu timpul de 05:56.11. Marea Britanie a ocupat primul loc, cu timpul de 05:52.90, în timp ce Germania s-a clasat pe locul doi, cu timpul de 05:55.23.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor