Sursă foto: captură Ploiești TV

Declarații interesante oferite de Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova și fost prefect, în emisiunea „Față/ Verso” de la Ploiești TV:

Alina Tănăsescu a avut-o ca invitată la emisiunea „Față/ Verso” pe Rodica Paraschiv, deputat de Prahova din partea Partidului Social Democrat, alături de invitata permanentă Sarmiza Andronic.

Parlamentarul Rodica Paraschiv vorbește despre conferința deosebit de importantă care va avea loc joi: „În viața unei organizații de partid, cel mai important moment este acela în care au loc Adunările Generale, respectiv, la județ, conferințele pentru alegeri. Joi, noi vom avea conferința pentru alegeri: o să aflați ce se întâmplă.

Ce se schimbă? Nu știu dacă se schimbă, se legitimează o echipă. Noi nu suntem un partid de lider, suntem un partid de echipă! PSD este un partid de oameni, aproape de oameni, iar noi ne bazăm foarte mult pe echipă!”.

Puteți urmări aici întreaga emisiune, în cadrul căreia Rodica Paraschiv vorbește deschis despre partidul din care face parte, despre activitatea acestuia „în slujba prahovenilor” și despre alte subiecte de mare interes în mediul politic prahovean și chiar românesc:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *