logo
RNTV Live

Robert Negoiță, solicitat să ofere clarificări referitoare la declarația sa în sprijinul lui Piedone și împotriva lui Cîrstoiu

robert_negoita
Theo Tănăsescu

Primarul Sectorului 3 a fost solicitat să ia cuvântul în timpul conferinței de lansare a candidatului comun, Cătălin Cîrstoiu, la Primăria Capitalei, pentru a oferi explicații cu privire la declarația sa despre abilitățile administrative ale lui Cristian Popescu Piedone, sugerând că acesta ar fi mai potrivit pentru funcția de primar general decât Cătălin Cîrstoiu.

Primarul Sectorului 3 a fost invitat să se exprime în timpul evenimentului de lansare a candidatului comun, Cătălin Cîrstoiu, la Primăria Capitalei, pentru a clarifica declarația sa referitoare la aptitudinile administrative ale lui Cristian Popescu Piedone, sugerând că acesta ar fi mai adecvat pentru funcția de primar general decât Cătălin Cîrstoiu.

„Mie nu mi-a plăcut și simt că nu-s făcut pentru politică și îmi pare rău că spun mult prea direct ce gândesc. Eu nu am spus că votez cu cineva, ca să fie clar și știm bine că vă faceți bine treaba (jurnaliștii – n.r.) schimbați din context.

Robert Negoiță s-a pierdut în explicații

Ce relevanță are ce votez eu? Eu când am să votez pe cineva, votez cu speranță, votez ceva care de principiu cunosc. Ieri l-am cunoscut pe Cătălin și cred, din ce am înțeles până acum… dar avem două luni de zile, pentru numele lui Dumnezeu, nu mai interpretați lucrurile și nu încercați să smulgeți de la mine chestiuni pe care nu le cred în felul ală. Nu le mai interpretați că nu e corect”, a declarat vizibil iritat primarul Sectorului 3.

Robert Negoiță (PSD) a declarat marți la Antena 3 că îi este foarte greu să aleagă între Cătălin Cîrstoiu (candidatul care va fi susținut de PSD-PNL la primăria Capitalei) și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a anunțat că va candida din partea PUSL la funcția de primar general și a scos în evidență calitățile lui Piedone.

Negoiță a părut să îi facă mai degrabă campanie lui Piedone decât lui Cîrstoiu în emisiune

„Faptul ca nu este foarte cunoscut din punct de vedere electoral da, poate fi o problemă”, a declarat Negoiță despre Cîrstoiu, primarul sectorului 3 spunând că acest lucru „nu este totuși un impediment în a putea să-și facă treaba” dacă ajunge primar general.

„Mai important este să ne uităm la background, ce a făcut omul ăsta în viată, ce a realizat?”, a mai declarat primarul PSD despre Cîrstoiu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor