Analizând o singură zi din activitatea polițiștilor prahoveni, s-ar putea spune ușor că este nevoie de județul nostru. O dovedește cu vârf și îndesat si bilanțul ultimelor acțiuni din ultima zi de iulie, o zi obisnuită aparent, dar extrem de periculoasă din cauza celor care nu vor sub nicio formă să coexiste cu cei de lânga ei.

În data de 31 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a desfășurat șase acțiuni ample pe drumurile naționale și în localitățile Ploiești, Azuga și Boldești-Scăeni.

Polițiștii au controlat peste 350 de autovehicule și au efectuat mai mult de 300 de testări cu aparatele etilotest. Aproximativ 400 de persoane au fost legitimate, iar în Ploiești au fost realizate șase controale corporale și patru controale ale bagajelor.

În urma acestor acțiuni, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, dintre care 60 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 10 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor. Valoarea totală a sancțiunilor depășește 86.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere și șase certificate de înmatriculare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews