Unde a decis să locuiască fiica Ronei Hartner după moartea mamei sale: tânăra trăiește coșmarul vieții sale!

Rita, fiica Ronei Hartner, trece prin momente dificile după ce mama sa a murit și a lăsat-o orfană! În vârstă de 15 ani, Rita și-a pierdut mama în urmă cu câteva zile, după ce a pierdut lupa cu cancerul.

„ Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui ”, a precizat Rinda, sora Ronei.

Rona și Rita au avut o relație extrem de apropiată. Rita este fiica Ronei și a lui Rocco Sedano, un dansator argentinian, de care Rona s-a despărțit.

Rita a locuit împreună cu mama ei în Franța, însă a venit ocazional și în România, alături de mama sa. Mama sa a decis să o retragă de la scoală, iar apropiații cred că principalul motiv ar fi fost faptul că actrița știa că nu mai are mult de trăit. În acea perioadă, Rona mărturisea că Rita o însoțește în turnee și face orele online. 

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani, va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală. De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare. Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”,  spunea Rona Hartner.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *