Un român a câștigat titlul de cel mai bun chef bucătar din Italia, surprinzând criticii culinari din Peninsula Italică cu talentul său impresionant

La Milano, a avut loc astăzi ceremonia de premiere a excelenței în arta gastronomică, în cadrul celei de-a 17-a ediții a Identita Golose, Le Guide Ristoranti 2024. Tineri chefi sub vârsta de 40 de ani, veniți din toate colțurile lumii, au impresionat și încântat publicul prezent.

Richard Abou Zaki a fost desemnat oficial cel mai bun chef bucătar din Italia în cadrul acestei ceremonii. Anul trecut, el a fost o surpriză pentru critici datorită genialității, seriozității și profesionalismului său în bucătărie. Printre membrii juriului s-au numărat critici și jurnaliști culinari de renume, precum și proprietari de restaurante cu 3 stele Michelin.

Richard nu a putut fi prezent la ceremonie, deoarece se află la Centrul Internațional de Gastronomie Identita Golose, unde cei mai buni chef-i ai serii își demonstrează măiestria în cadrul unei cine exclusive, unde fine dining-ul este cuvântul de ordine. Detaliile evenimentului de astăzi din Milano vor fi prezentate în exclusivitate mâine, la Observator 19. Până atunci, nu ratați o nouă ediție a show-ului Chefi la Cuțite.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *