Un român a câștigat titlul de cel mai bun chef bucătar din Italia, surprinzând criticii culinari din Peninsula Italică cu talentul său impresionant
La Milano, a avut loc astăzi ceremonia de premiere a excelenței în arta gastronomică, în cadrul celei de-a 17-a ediții a Identita Golose, Le Guide Ristoranti 2024. Tineri chefi sub vârsta de 40 de ani, veniți din toate colțurile lumii, au impresionat și încântat publicul prezent.
Richard Abou Zaki a fost desemnat oficial cel mai bun chef bucătar din Italia în cadrul acestei ceremonii. Anul trecut, el a fost o surpriză pentru critici datorită genialității, seriozității și profesionalismului său în bucătărie. Printre membrii juriului s-au numărat critici și jurnaliști culinari de renume, precum și proprietari de restaurante cu 3 stele Michelin.
Richard nu a putut fi prezent la ceremonie, deoarece se află la Centrul Internațional de Gastronomie Identita Golose, unde cei mai buni chef-i ai serii își demonstrează măiestria în cadrul unei cine exclusive, unde fine dining-ul este cuvântul de ordine. Detaliile evenimentului de astăzi din Milano vor fi prezentate în exclusivitate mâine, la Observator 19. Până atunci, nu ratați o nouă ediție a show-ului Chefi la Cuțite.
Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews