77 de profesori din Prahova au reusit sa-si mareasca notele la titularizare dupa solutionarea contestatiilor. Rata de promovabilitate a fost usor modificata intrucat doar 5 dintre acestia au acum note peste 7.

Rezultatele finale înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar  au fost afișate miercuri. În Prahova, doar 5 candidați au reușit să își mărească notele peste 7 și să poată concura acum pe posturile titularizabile.

00446 – 00:03 În urma contestațiilor, în Prahova, 146 de lucrări au fost recorectate. 77 dintre ele au primit note mai mari, iar 64 note mai mici. În cazul a cinci lucrări, notele nu s-au modificat. 00:13

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Ptrahova, nu au fost diferențe mari de note, decât cu câteva excepții. De exemplu, o lucrare a unei învățătoare a fost notată inițial cu 6,90 și după contestație a obținut 8.20. Asta în timp ce un candidat pentru un post de consilier școlar a luat nota 5, iar după recorectare doar 3,85. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *