Foto: Denis Popovici, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”

Sportivii de la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza au avut un parcurs foarte bun în a doua zi a Olimpiadei sportului militar liceal, reușind să obțină victorii importante și chiar să doboare recordul Spartachiadei la una dintre probe.

Elev caporal Nicolae Radu a debutat în forță la proba de 200m, unde a reușit să oprească timpul la 21.78 de secunde. Cu acest rezultat de excepție a doborât recordul Spartachiadei în această probă, care datează din anul 2002, respectiv 21.9, obținut tot la Alba-Iulia. A fost secondat de colegul lui, elev Teodor Marin. Tot ei sunt și câștigătorii de la 400m, Locul I elev Teodor Marin și Locul II elev Nicolae Radu.

La tenis de masă, eleva Maria Misleanu nu a avut rivală în proba individuală, reușind să câștige toate meciurile disputate cu scorul de 3-0.

În proba de lungime, elev Alexandru Cârstoiu a ocupat Locul I, iar colegul lui Adrian Iordache Locul III. La feminin, elev Maria Olaru s-a clasat pe Locul II.

În proba de 800m fete, elev Ana Grigore a luptat pentru medalia de aur și a reușit performanța de a o obține, după o cursă excelentă.

După ce au dominat proba de 4x100m, atleții cantemiriști s-au impus și în proba de ștafetă 4x400m, apropiindu-se la doar o secundă de recordul Spartachiadei.

Timpii, performanțele și punctajele înregistrate în cele două zile de competiție, le-au adus componenților lotului de atletism, antrenați de profesor Gianin Stanciu, ???????????????????? ???? la general.

Performerii cantemiriști de la ștafetă 4×100 sunt:

  • Elev Adrian Iordache,
  • Elev Mario Mihăilă,
  • Elev Alexandru Cârstoiu,
  • Elev Emanuel Vrâncianu.

Performerii cantemiriști de la ștafetă 4×400 sunt:

  • Elev Nicu Radu,
  • Elev Adrian Iordache,
  • Elev Alexandru Casangiu,
  • Elev Marin Teodor.

La TIR, cantemiriștii s-au clasat pe Locul III.

O nouă victorie a venit de la baschet în ziua a treia, sportivii noștri reușind să-i învingă pe cei de la Alba-Iulia la o diferență de 4 puncte. Și la volei feminin, sportivele noastre au obținut victoria în fața celor de la Constanța.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *