logo
RNTV Live

Revenire emoționantă la antrenamentele Petrolului / FOTO

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-12.18.12_0be2985a
Ștefan Petre

Mario Bratu, tânărul mijlocaș al Petrolului, se apropie în sfârșit de revenirea pe gazon. După ce a suferit o accidentare gravă în vară, la unul dintre ultimele antrenamente de la finalul sezonului trecut, rupându-și ligamentul încrucișat anterior de la genunchiul piciorului stâng, Bratu a ajuns direct pe masa de operație.

Intervenția chirurgicală la care a fost supus în iunie a fost una de succes și, deși toată lumea se aștepta să-l revadă pe teren abia la începutul lui 2024, Mario s-a recuperat foarte bine, iar azi a luat parte la un prim antrenament sub comanda staffului tehnic condus de Florin Pîrvu.

A venit și ziua la care visam! Pot să spun că am fost norocos, pentru că totul a decurs foarte bine și am reușit să revin alături de băieți mai repede, poate, decât m-aș fi așteptat! Deocamdată fac doar prima parte a antrenamentului alături de ei, cea de încălzire, după care trec la un program separat, pentru că încă nu am voie să intru la jocuri sau la alte exerciții care presupun contact fizic între jucători. Dar peste vreo două săptămâni sper să încep să mă pregătesc normal, astfel încât în cantonamentul de la începutul lunii ianuarie să fiu apt 100%.

Mario Bratu

Mario Bratu, în vârstă de 21 de ani, provine din Centrul de Copii și Juniori al „galben-albaștrilor” și a bifat 21 de apariții în precedenta stagiune a Superligii, aflându-se, în ultimii ani, și în anturajul selecționatei „Under 20”.

Sănătate, Mario, și te așteptăm cât mai repede și pe gazon!

îi transmit reprezentanții Petrolului, printr-un mesaj publicat pe site-ul oficial al clubului.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor