logo
RNTV Live

Reuniune hipică pe Hipodromul Ploieşti! Program

afisreuniune15mai
Mihai Constantinescu

Reuniune hipică pe Hipodromul Ploieşti! Program

Hipodromul Ploieşti va găzdui, duminică, începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică. Aceasta este organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom. În program se vor regăsi trei atractive curse de galop şi două curse demonstrative de trap.

Reuniune hipică pe Hipodromul Ploieşti! Program

Principalul eveniment al zilei va fi Premiul „Alexandru Marghiloman” cursă de galop organizată în parteneriat cu Jockey Club Român şi programată să se desfăşoare începând cu ora 10.55, cu nu mai puţin de nouă cai la start. Cursa cinsteşte memoria lui Alexandru Marghiloman, cel care este considerat „Părintele Hipismului Românesc”, totodată o personalitate politică marcantă a începutului secolului XX, perioadă în care a fost Prim Ministru al României, dar şi Ministru al Justiţiei, Ministru de Externe, Ministrul Lucrărilor Publice, Ministrul Agriculturii, Ministru de Interne şi Ministru de Finanţe. Alexandru Marghiloman a fost Vicepreşedinte al Jockey Club Român timp de 22 de ani, între 1903 şi 1925, iar în perioada 1882-1924 a câştigat 26 de Derbiuri şi de 23 de ori Premiul Jockey Club.

Premiul „Regele Ferdinand I al României

Reuniunea de duminică va fi deschisă, la ora 10.10, de cursa de galop dotată cu Premiul „Horseland Dara-Elite”, organizată alături de partenerii de la Federaţia Hipică Română, şi se va încheia, la ora 11.50, cu o altă cursă ce se anunţă spectaculoasă, Premiul „Regele Ferdinand I al României”, cu 11 cai la start şi organizată în parteneriat cu Jockey Club Român.

Între cele trei curse de galop, organizatorii au programat şi două curse demonstrative de trap, ce vor începe la orele 10.25, respectiv 11.20.

Program:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor