Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială. Premiul „Rarău”,punct de atracţie al reuniuniiHipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială. Premiul „Rarău”,punct de atracţie al reuniunii

Pe 20 octombrie, Hipodromul Ploiești va găzdui o nouă reuniune hipică oficială începând cu ora 10:00, organizată de CSM Ploiești în parteneriat cu Jockey Club Român. Evenimentul include opt curse, dintre care cinci de trap și trei de galop, cu repere importante precum Premiul Hambletonian și Premiul „Arcul de Triumf”.

Reuniunea debutează cu cursele de trap „Premiul Perjar” (10:00) și „Premiul Pardubice” (10:25), urmate de prima cursă de galop, „Premiul Proprietarilor” (10:45). Apoi, va avea loc cursa de trap din Clasa Gold cu Premiul Hambletonian (11:05), și continuă cu alte curse până la închiderea stagiunii hipice de galop, „Premiul de Închidere Sezon 2024” (12:10). Ziua se va încheia cu Premiul CSM Junior (12:30).

Pentru copiii care vor participa, va fi amenajat un „fun corner” pentru activități sub supravegherea personalului. De asemenea, Crucea Roșie Prahova va organiza demonstrații de prim-ajutor ca parte a campaniei naționale de informare împotriva consumului de droguri, iar tinerii implicați vor fi recompensați cu premii.

Biletele costă 5 lei, iar copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews