Retro & Electro Parade: Expoziția unică de mașini istorice și ecologice revine la Ploiești Shopping City, pe 21 și 22 aprilie

Pe 21 și 22 aprilie, Ploiești Shopping City va fi gazda unei noi ediții Retro & Electro Parade, eveniment unic în Prahova. Expoziția reunește mașini istorice, fabricate între 1960 și 1992, și cele mai noi modele de mașini electrice și hibrid.

Vineri, 21 aprilie și sâmbătă, 22 aprilie, între orele 10:00 – 22:00, Arena Auto și Eurial Invest Ploiești vor prezenta cele mai noi modele de autoturisme ecologice, 100% electrice sau hibrid. Printre modelele eco-friendly se numără: Lexus ES 300h, Toyota Yaris Cross Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, Toyota Corolla Cross Hybrid, Toyota RAV 4 Plug-in Hybrid, Toyota bZ4X (model 100% electric),  Citroën Ë-C4, Citroën  C4X, Citroën C5 Aircross, Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 408 și Peugeot 3008.

Sâmbătă, în a doua zi de expoziție, între orele 10:00 – 14:00, iubitorii de automobile vor putea admira peste 60 de vehicule istorice, marca Retromobil Club România, fabricate între 1960 și 1992. Modele celebre precum Ford Thunderbird, Ford Mustang, VW 1300, Mercedes, autoturisme de fabricație românească – ARO, Dacia, vor fi prezente pentru a-i încânta pe vizitatori.

Ford este unul dintre cei mai mari producători de mașini din lume, iar modelele precum Ford Thunderbird și Ford Mustang au devenit legende în industria auto. Acestea sunt recunoscute pentru designul lor iconic și performanțele excelente.

Produs deVolkswagen, VW 1300 este un model de mașină popular în rândul șoferilor care își doreau o mașină fiabilă și accesibilă, cu un design inedit, dar elegant.

Mercedes este una dintre cele mai faimoase și respectate mărci auto din lume. Modelele Mercedes au fost recunoscute pentru calitatea lor superioară, siguranța și performanțele excelente. În plus, designul lor rafinat și elegant a făcut din Mercedes un simbol al luxului și al eleganței.

Autoturismele de fabricație românească – ARO și Dacia – au fost importante pentru dezvoltarea industriei auto românești. Aceste mașini au fost produse în perioada de după cel de-al doilea război mondial și au fost o alegere populară pentru șoferii din România și din alte țări din Europa de Est. ARO, de exemplu, a produs vehicule off-road durabile, care au fost folosite atât în mediul civil, cât și militar. Dacia, pe de altă parte, a devenit celebră pentru modele precum Dacia 1300, mașină care a devenit populară în întreaga Europă.

Toate aceste modele pot fi admirate la Retro & Electro Parade, eveniment care va loc în parcarea Ploiești Shopping City (în fața cafenelelor Starbucks și Tutti Café). Accesul este gratuit.

De asemenea, vizitatorii Retro & Electro Parade care își vor crea cont în aplicația SPOT pe 21 și 22 aprilie vor primi un premiu de bun venit.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *