Sursă foto: Hindustan Times

În Gorj, trei bărbați au fost reținuți de poliție pentru infracțiuni silvice.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 64 de ani, din Târgu Jiu, Novaci și Crasna au ajuns ieri în arestul poliției din Gorj. Bărbații sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, uz de fals, instigare la fals informatic. De asemenea, ei sunt urmăriți pentru transportul de material lemnos în volum de peste 10 metri cubi, fără documente de proveniență.

Potrivit Serviciului de Ordine Publică-Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Gorj, unul din cei trei bărbați ar fi emis în fals patru avize. Avizele au fost utilizate de o societate comercială pentru transportul materialului lemnos provenit din tăierea ilegală de arbori, la solicitarea reprezentantului societății în cauză și a unui angajat al unei obști din județul Gorj. În două cazuri, volumul de material lemnos transportat a depășit 10 metri cubi.

În cursul zilei de azi, cei trei bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale. Cercetările se află în desfășurare și se așteaptă noi detalii în anchetă.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *