Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copiiangajata scoala a cerut mita

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpina, au fost sesizați, ieri, de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras 270 de lei, unui bătrân, în timp ce se afla în zona Pieței din oraș.

Din verificări, s-a stabilit faptul că bătrânul ar fi retras 200 de lei de la un bancomat din municipiu, iar ulterior s-a îndepărtat de el, numărându-și banii.

La un moment dat, un tânăr s-a apropiat de persoana vătămată, smulgându-i banii din mână și fugind.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată în incinta unei unități de pariuri sportive din apropierea comiterii faptei, ca fiind …
[13:15, 21.10.2023] ag pol.Bucur Iulia: Ploiești-strada Democrației – accident rutier între două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 35, respectiv 49 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 8 ani care a fost transportată la spital.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *