Reținut de polițiști pentru că nu a vrut să părăsească imobilul în care fusese păsuit să stea, deși exista ordin de protecție

Ieri, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 14 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ar fi avut o discuție în contradictoriu cu tatăl său pe motiv că acesta nu dorește să plece din imobilul din comuna Târgșoru Vechi.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că, pe numele bărbatului în vârstă de 48 de ani, Judecătoria Ploiești a emis un ordin de protecție, însă soția sa i-a permis să locuiască în imobil până la data de 14 mai a.c..

Întrucât bărbatul nu a respectat ordinul de protecție emis, față de acesta fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *