O rețea de traficanti de droguri care actiona pe raza judetului Dambovita a fost destructurata de anchetatori. Cinci persoane au fost prinse in flagrant, imediat dupa ce unul dintre ei ar fi vandut aproximativ 20 de kilograme de canabis. In acest dosar au fost facute si 12 perchezitii domiciliare, inclusiv la o ferma.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii octombrie 2023, o rețea de traficanți de droguri formată din 10 cetățeni români, a deținut, depozitat și transportat în vederea vânzării, pe raza județului Dâmbovița, cantități de droguri de risc și de mare risc, prin intermediul unui inculpat fiind negociată vânzarea unei cantități de 20 de kilograme de canabis, pentru suma de 80.000 de euro, respectiv a unei cantități de cocaină.

Cinci dintre inculpați au fost prinși în flagrant, într-o zonă extravilană a unui sat din județul Dâmbovița, imediat după ce, unul dintre aceștia, a vîndut aproximativ 20 kilograme canabis. La scurt timp, în zona în care au intervenit organele de urmărire penală, au fost depistați, tot în flagrant, alți trei inculpați, dintre care doi minori, transportând aoroape 6 kilograme canabis.

Ulterior, au fost făcute 12 percheziții domiciliară pe raza județului Dâmbovița, inclusiv la o fermă și la sediul unei societăți comerciale. 

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *