logo
RNTV Live

Restricții de circulație pe teritoriul Ungariei

blocaj_trafic
Dudau Andreea Valentina

În timpul Sărbătorilor Pascale Catolice, Ungaria impune restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj (peste 7,5 tone) pe teritoriul său. Aceste restricții vor fi în vigoare în intervalul 28 martie – 1 aprilie!

În timpul Sărbătorilor Pascale Catolice, Ungaria impune restricții de circulație pentru vehiculele de transport de mărfuri cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Aceste restricții vor fi în vigoare în următoarele intervale de timp: 28 martie (joi), de la ora 22:00, până la 29 martie (vineri), ora 22:00, și 30 martie (sâmbătă), de la ora 22:00, până la 1 aprilie (luni), ora 22:00.

Restricțiile nu se aplică vehiculelor care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, animale vii, produse alimentare perisabile sau care necesită un regim special de temperatură. Această măsură, luată de autoritățile ungare în timpul Sărbătorilor Pascale Catolice, are ca scop gestionarea traficului în perioada menționată.

Participanții la trafic sunt sfătuiți să utilizeze toate punctele de trecere a frontierei disponibile la granița cu Ungaria, pentru a evita blocajele cauzate de volumul mare de trafic.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor