logo
RNTV Live

Restricții de circulație pe 9 și 10 mai, în zone importante din Ploiești

Circulaţie restricţionată pentru desfăşurare de evenimente culturale
Erika Stoica

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației din Ploiești a decis închiderea temporară a unor străzi importante din oraș pentru desfășurarea unor manifestații și ceremonii.

Joi, 9 mai 2024: Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin, de la colțul cu Bulevardul Republicii până la intersecția cu strada Emile Zola, va fi închisă între orele 06:00 și 12:30 pentru evenimentele dedicate Zilei Europei.

Vineri, 10 mai 2024: Circulația rutieră va fi restricționată între orele 10:30 și 12:30 în zona Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud, inclusiv sensul giratoriu, pentru ceremoniile legate de sărbătorirea Zilei Independenței Naționale a României.

Șoferii sunt sfătuiți să fie atenți la restricțiile de trafic și să folosească rute alternative în aceste zile. Măsurile sunt luate pentru a asigura buna desfășurare a evenimentelor și pentru a preveni aglomerația în trafic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor