Nuntile la romani se tin, mai nou, si in alte zile din saptamana, nu doar in weekend. Restaurantele si saloanele nu mai fac fata comenzilor. Si cum timpul e scurt, localurile lucreaza la foc continuu, pentru ca felicitarile, masa si dansul sa fie perfecte.

In mod normal sezonul nuntilor se incheia spre finele lunii octombrie, insa tinand seama de numarul mare de evenimente, acum perioada s-a prelungit pana aproape de postul Craciunului, adica la mijlocul lunii noiembrie. Astfel, in restaurantele din tara este forfota mare.

Managerii saloanelor de evenimente trebuie acum sa gaseasca solutii, pentru a acoperi cererea mare venita din partea clientilor. Oamenii nu mai tin neaparat ca nunta sau botezul sa se desfoasoare doar in zilele de weekend.

Acest complex, aflat pe DN1, aproape de Ploiesti detine patru saloane de evenimente, fiecare cu o capacitate diferita, in functie de numarul de participanti. Chiar si asa, abia fac fata valului de cereri.

Nu la fel de norocosi au fost prietenii lor, care si-au incercat norocul la scurt timp.

In anumite localuri, pentru cei care aleg zilele mai neobisnuite pentru evenimente, cum sunt joia sau vinerea, se practica si reduceri. Şi deja se primesc rezervari pentru 2025.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *