Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a reacționat la declarațiile recente ale prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, despre posibila ieșire a PNL de la guvernare în cazul creșterii taxelor și impozitelor de către PSD. Romaşcanu a caracterizat campania lui Bogdan drept „prost înțeleasă” și a subliniat lipsa de coerență în poziționarea acestuia.

„Domnul Rareș Bogdan este într-o campanie electorală prost înțeleasă, pe care se pare că nu o putem întrerupe. A fost la întâlnirea de Coaliție, unde nu a avut nicio luare de poziție în sensul celor pe care le-a exprimat la un post de televiziune. Domnul Rareș Bogdan e ca în vorba aia, cineva aruncă o piatră și restul se chinuie să o găsească”, a declarat Romașcanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a insistat asupra faptului că liderii PNL, inclusiv Rareș Bogdan, sunt lipsiți de coerență în comunicarea cu electoratul și au respins acuzațiile privind creșterea taxelor și naționalizarea Pilonului II de pensii. De asemenea, Romașcanu a catalogat amenințarea lui Bogdan cu ruperea coaliției drept o „bravadă” și a exprimat scepticismul cu privire la capacitatea acestuia de a negocia o coaliție de guvernare de partea dreaptă.

În concluzie, purtătorul de cuvânt al PSD a etichetat declarațiile lui Rareș Bogdan drept o „declarație electorală negândită suficient”, sugerând că acestea nu au o bază solidă în realitate.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *