Sursa: washingtonpost.com

Denzel Washington, a avut inițial o intriga romantică în cel mai recent film The Equalizer 3, dar a fost eliminat după ce publicul a reacționat negativ la el în proiecțiile de previzualizare.

În ultima sa apariție ca McCall în film, Denzel Washington interpretează un ofițer de informații pensionat care locuiește într-un oraș italian fermecător. Din păcate, locuitorii prietenoși ai orașului se confruntă cu intimidarea mafiei locale. Printre acești locuitori se numără Aminah, o chelneriță mai tânără interpretată de Gaia Scodellaro.

McCall și Aminah, în ciuda diferenței lor de vârstă, devin apropiați, discutând adesea despre problemele localnicilor la cafeneaua ei și explorând șantierul naval pitoresc în timpul plimbărilor de seară. Cu toate acestea, la final, legătura lor rămâne platonică, iar ei păstrează o puternică prietenie.

Potrivit regizorului Antoine Fuqua, o versiune anterioară a filmului includea un aspect mai romantic al relației dintre Robert și Aminah. El a explicat: „Era mai mult în relația dintre Robert și Aminah în scenariu, dar publicul nu dorea să-l vadă pe Robert McCall îndrăgostit… Am făcut un test de proiecție și au simțit că ar fi o trădare a soției sale decedate, așa că am decis să reducem acest aspect.”

În cele două filme anterioare, soția decedată a lui McCall juca un rol important în povestea lui. El era un agent guvernamental foarte talentat când s-au întâlnit și au căzut în dragoste. Pentru a începe o nouă viață cu ea, el și-a simulat moartea într-o explozie cu mașină capcană. Cu toate acestea, ea a murit în cele din urmă, ceea ce l-a determinat să iasă din retragere în primul film Equalizer lansat în 2014.

Fuqua a adăugat: „În film, el încerca să-și continue viața și să flirteze ușor. A fost intrigat de Aminah, dar a rămas rezervat. Am redus scenele în care el își aducea aminte de soția sa decedată… Publicul care iubește personajul Robert McCall și imaginea idealizată a soției sale, care a fost prezentată ca fiind perfectă, deoarece nu am avut ocazia să o cunoaștem, acordă un loc special acestui aspect.”

În același interviu, Fuqua a dezvăluit că ia în considerare întinerirea lui Denzel Washington pentru a crea o poveste de origine despre McCall, inspirat de tehnologia de întinerirea folosită pentru Harrison Ford în „Indiana Jones și cadrul destinului”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *